Käyttöehdot


Yleistä

Tämän verkkosivuston, palvelun ja sen sisällön kaikkine oikeuksineen omistaa Poro Garage Oy. 

Kaiken baabaa.fi -sivuston sisältämän aineiston tai sen osien levittäminen, siirtäminen, julkaiseminen, kopioiminen, muokkaaminen, uudelleen tuottaminen, jakelu tai tallentaminen muuhun kuin henkilökohtaiseen yksityiskäyttöön on kielletty ilman Poro Garage Oy:n etukäteen antamaa kirjallista suostumusta. 

Keräämme kanssamme viestivien henkilöiden sähköpostiosoitteet, tiedot siitä, millä sivuillamme kuluttajat käyvät, sekä kuluttajan vapaaehtoisesti toimittamia tietoja (kuten kyselytietoja). Keräämiämme tietoja käytetään parantamaan verkkosivujemme sisältöä ja palvelumme laatua. Niitä ei jaeta tai myydä muille organisaatioille kaupallisiin tarkoituksiin. Tietojasi käytetään ainoastaan tarjoamaan tuotteita tai palveluita, joita olet pyytänyt.

Turvallisuus ja tietojen säilyttäminen

Käsittelemme henkilötietoja kulloinkin voimassa olevan henkilötietolainsäädännön sallimalla ja velvoittamalla tavalla. Poro Garage Oy käyttää kolmansien osapuolien toimittajia ja isännöintikumppaneita toimittamaan Poro Garage Oy:n toimintaan tarvittavat laitteistot, ohjelmistot, verkot, tallennustilat ja niihin liittyvät teknologiat.

Sivustomme on suojattu haittaohjelmien varalta.


Linkit muihin resursseihin

 Emme ota vastuuta muiden kolmansien osapuolten toimista, tuotteista, palveluista tai sisällöstä. Sinun tulee huolellisesti lukea lailliset lausunnot ja muut käyttöehdot kaikista resursseista, joihin pääset verkkosivustolla olevan linkin kautta. 

Muutokset ja lisäykset

Varaamme oikeuden muuttaa tätä sopimusta tai sen verkkosivustoon ja palveluihin liittyviä ehtoja milloin tahansa harkintamme mukaan. Tämän sopimuksen päivitetty versio tulee voimaan välittömästi tarkistetun sopimuksen julkaisemisen jälkeen, ellei toisin mainita.

Näiden ehtojen hyväksyminen

Hyväksyt lukeneesi tämän sopimuksen ja hyväksyt sen kaikki ehdot. Avaamalla ja käyttämällä verkkosivustoa ja palveluita sitoudut noudattamaan tätä sopimusta. Jos et suostu noudattamaan tämän sopimuksen ehtoja, sinulla ei ole lupaa käyttää tai käyttää verkkosivustoa ja palveluita.

Ota yhteyttä

Jos sinulla on tähän sopimukseen liittyviä kysymyksiä, huolenaiheita tai valituksia, kehotamme sinua ottamaan meihin yhteyttä käyttämällä alla olevia tietoja:


info(AT)baabaa.fi

Tämä asiakirja on viimeksi päivitetty 29.10.2023


Verkkokauppamme ehdot- Tilauksen tekeminen

Saat tilausvahvistuksen sähköpostiisi kun olet tehnyt tilauksen ja lähetysvahvistuksen kun tilauksesi lähetetään meiltä. 

Saat seurantatunnuksen tilauksellesi lähetysvahvistuksen yhteydessä.

Voit seurata paketin matkaa seurantatunnuksen avulla, pakettisi toimittavan kumppanimme mobiilisovelluksessa ja verkkosivustolla.

- Toimitusaika

Verkkokauppamme toimitusaika on normaalisti 2-4 arkipäivää. 

Paketin toimituksesta asiakkaillemme vastaa kumppanimme; Posti ja Matkahuolto.

Ulkomaan tilausten toimitusaika on normaalisti 2-8 arkipäivää. Euroopan ulkopuolelle lähtevät tilaukset toimitetaan normaalisti 6-15 arkipäivän aikana.

Mikäli tuote on loppu, toimitusaika on noin 1-3 viikkoa. Tämä tieto ilmoitetaan loppu olevan tuotteen kohdalla. 

Kiireisten sesonkien ja juhlapyhien aikana toimitusaika voi olla pidempi.

- Toimituksen hinta

Toimitamme kaikki yli 85 euron tilaukset kotimaassa ilman toimituskuluja. Toimituksen hinta on alkaen 8.90 euroa Suomen sisällä. 

Ulkomaan toimituksen hinta on alkaen 15.90 euroa. Yli 200 euron tilaukset lähetämme ilman toimituskuluja EU:n alueelle.

Näet toimituksen tarkan hinnan ostoskorissasi kun olet syöttänyt haluamasi toimitusosoitteen.

- Ilmainen palautusoikeus

Tarjoamme kaikkiin kotimaan tilauksiin ilmaisen 14 päivän palautusoikeuden. 

Palautettujen tuotteiden tulee kuitenkin olla käyttämättömiä ja myyntikelpoisia. Myös tuotteissa kiinni olevien tuotelappujen tulee olla paikoillaan ja ehjiä.

Ilmainen palautusoikeus ei koske Suomen ulkopuolelle lähetettäviä tilauksia, vaan näissä tapauksissa asiakas maksaa palautuksen kustannukset. 

- Palautusehdot

Kaikissa tilauksissa on 14 päivän palautusoikeus. Ilmainen palautusoikeus ei koske Suomen ulkopuolelle lähetettäviä tilauksia, vaan näissä tapauksissa asiakas maksaa palautuksen kustannukset.

Mikäli haluat palauttaa tilaamasi tuotteet, ilmoita siitä asiakaspalveluumme 14 päivän sisällä lähetyksen vastaanottamisesta. Kotimaan sisällä tuotteen / tuotteiden palauttaminen on asiakkaalle maksutonta.

Palautettujen tuotteiden tulee olla käyttämättömiä ja myyntikelpoisia. Myös tuotteissa kiinni olevien tuotelappujen tulee olla paikoillaan ja ehjiä.

Avaathan saamasi paketin varovaisesti, voit käyttää sitä palautuksessa. Pakkaamme toimituspakettiin myös valmiiksi täytetyn palautustarran, jonka voit kiinnittää palauttamaasi pakettiin. Pakkaathan palautettavan tuotteen / tuotteet huolellisesti, jotta ne pysyvät palautusehtojen mukaisessa kunnossa myös kuljetuksen ajan.

Mikäli tuotteet ovat meille saapuessaan palautusehtojemme mukaisessa kunnossa, teemme täyden maksunpalautuksen. Palautus maksetaan samalle maksutavalle, jolla tilaus tehtiin. 

Otathan yhteyttä asiakaspalveluumme mikäli haluat palauttaa tilaamasi tuotteen / tuotteet. 

Haluamme jatkuvasti kehittää palveluamme, otathan meihin yhteyttä mikäli tuotteessamme tai palvelussamme on parannettavaa.

Pääset asiakaspalvelumme tietoihin tästä

- Vaihtaminen

Mikäli haluat vaihtaa tilaamasi tuotteet toiseen vastaavaan, esimerkiksi suurempaan tai pienempään versioon samasta tuotteesta. 

Selvittääksesi onko vaihtaminen mahdollista, otathan aina ensiksi yhteyttä asiakaspalveluumme, jos haluat vaihtaa tai palauttaa tilaamasi tuotteen / tuotteet. 

Asiakkaan maksettavaksi tulee vaihdosta muodostuvat toimituskulut. Palautettavan tuotteen on oltava palautusehtojemme mukaisessa kunnossa.

Pääset asiakaspalvelumme tietoihin tästä

- Maksunpalautus

Palautamme tilauksen kustannukset kokonaisuudessaan sille maksuvälineelle jolla tilaus tehtiin.

Teemme maksunpalautuksen heti kun olemme vastaanottaneet ja tarkistaneet takaisin lähetetyt tuotteet. 

Mikäli tuotteet ovat meille saapuessaan palautusehtojemme mukaisessa kunnossa, teemme täyden maksunpalautuksen. Kun olemme hyväksyneet palautuksen, palautus näkyy tililläsi normaalisti parin arkipäivän sisällä. 

Palautuslähetyksen toimituksen kestosta riippuen, maksunpalautus kestää normaalisti 5-15 arkipäivää siitä kun olet lähettänyt tuotteen / tuotteet meille.

- Maksupalvelutarjoajan tiedot

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
paytrail.com/kuluttaja/tietoa-maksamisesta

- Reklamaatio

Mikäli haluat reklamoida mistä tahansa palveluumme tai tuotteisiimme liittyvästä asiasta, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme.

Haluamme jatkuvasti kehittää palveluamme, otathan meihin yhteyttä mikäli tuotteessamme tai palvelussamme on parannettavaa.

Pääset asiakaspalvelumme tietoihin tästä

-Asiakaspalvelumme 

Voit ottaa meihin helposti yhteyttä verkkosivujemme yhteydenottolomakkeella. 

Whatsapp: +358505518778

Sähköposti: info@baabaa.fi