UKK


Usein kysytyt kysymykset. 

Alta löydät vastauksia kysymyksiin, joita asiakkaamme usein tiedustelevat liittyen tuotteisiimme sekä verkkokauppamme tilauksiin.
Miten villatuotteita pestään?

Useimpia villatuotteita voi pestä pesukoneen hieno- ja villaohjelmilla, tarkista kuitenkin aina jokaisen tuotteen pesuohjeet erikseen. Suosittelemme käyttämään villatuotteille tarkoitettuja pesuaineita, jotta tuotteet pysyvät parhaimmillaan.

Voit tutustua villatuotteiden hoito-oppaaseemme tästä 

Voiko lampaantaljaa pestä?

Aitoa lampaantaljaa ei tule pestä pesukoneessa. Taljan karvapuoli kestää vettä, mutta nahkapuolta ei tulisi altistaa kunnon kastumiselle mikäli toivoo taljan pysyvän entisellään. Aito nahka "kovettuu" kastuessaan ja ei välttämättä palaudu entiselleen.

Mikäli lampaantaljaan tulee tahra, voi sen yrittää irroittaa kevyellä Marseille-saippua liuoksella kevyesti hankaamalla.

Kaikki lampaantaljat kestävät kemiallista pesua. Taljoille on olemassa myös niille tarkoitettuja erityispuhdistusaineita, joilla niiden puhdistaminen on turvallista.

Voit tutustua lampaantaljan hoito-oppaaseemme tästä

Lampaantaljan hoito-ohjeet?

Lampaantalja pysyy pitkään hyvänä hyvin yksinkertaisilla hoitorutiineilla. Sitä tulee tuulettaa ja ravistella riittävän usein, tämän lisäksi tamppaaminen ja imurointi ovat hyviä tapoja pitää taljasta huolta. Talvella lampaantaljaa voi mattojen tapaan pyörittää puhtaassa pakkaslumessa.

Voit tutustua lampaantaljan hoito-oppaaseemme tästä

Voiko lampaantaljaa huoltaa?

Kulahtaneen näköistä lampaantaljaa voi harjata kevyesti harvapiikkisellä harjalla tai kammalla. Huovuttuneen taljan saa kampaamalla ja puristelemalla pörröiseksi. Sen luontaisia kiharoita voi voimistuttaa suihkuttamalla sen pintaan vähän vettä esimerkiksi sumutinpullolla. Säännöllinen tuulettaminen, ravistelu, imurointi ja tamppaaminen auttavat pitämään taljan hyvänä.

Voit tutustua lampaantaljan hoito-oppaaseemme tästä

Lampaantaljan käyttökohteet?

Lampaantaljan suosituimmat käyttökohteet ovat mm. vauvan makuualustaksi kotiin, lastenrattaisiin tai pulkkaan. Myös lemmikit rakastavat tätä lämmintä ja mukavaa makuualustaa. Lampaantaljalla on väitettyjä kivunlievitys ominaisuuksia, tästä syystä monet vanhukset hankkivat taljan lievittämään esimerkiksi selkäkipuja asettamalla taljan sänkyyn tai pyörätuoliin. 

Lampaantaljat ovat myös suosittu sisustuselementti. Sen voi sijoittaa melkein mihin vain, lattialle, seinälle, sohvalle tai vaikka nojatuoliin. Se on myös ihanteellinen valinta ulkona olevien oleskelutilojen vuoraukseen lämpimän istuinmukavuutensa vuoksi. Lampaantalja on luontaisesti paloa hidastava materiaali eli se on turvallinen valinta esimerkiksi laavuun tai grillikotaan.

Kauan tuotteiden toimittaminen kestää?

Tarjoamme tuotteilemme nopean toimituksen. Kotimaan lähetykset toimitetaan vastaanottajalle noin 2 -4 arkipäivän sisällä ja ulkomaan lähetykset noin 4 - 15 arkipäivän sisällä riippuen lähetyksen määränpäästä. 

Kuinka paljon tilauksen toimituskulut ovat?

Toimitamme kaikki yli 85 euron tilaukset kotimaassa ilman toimituskuluja. Toimituksen hinta on 8.90 euroa Suomen sisällä.

Ulkomaan toimituksen hinta on alkaen 15.90 euroa. Yli 200 euron tilaukset lähetämme ilman toimituskuluja EU:n alueelle.

Näet toimituksen tarkan hinnan ostoskorissasi kun olet syöttänyt haluamasi toimitusosoitteen.

Onko tuotteilla palautusoikeutta?

Kyllä, tuotteillamme on 14 päivän ilmainen palautusoikeus. Palautettujen tuotteiden tulee kuitenkin olla käyttämättömiä ja myyntikelpoisia. Myös tuotteissa kiinni olevien tuotelappujen tulee olla paikoillaan ja ehjiä. 

Ilmainen palautus ei koske Suomen ulkopuolelle lähetettäviä tilauksia, vaan näissä tapauksissa asiakas maksaa palautuksen kustannukset.

Mitä maksutapoja voin käyttää?

Sivustollamme shoppailu on turvallista ja helppoa. Tarjoamme Paytrailin kattavat maksuvaihtoehdot.

Pankkisiirto: Aktia, Ålandsbanken, Danske Bank, Nordea, Handelsbanken, Osuuspankki OP, S-pankki, Pop-Pankki, Säästöpankki

Korttimaksut: Visa, Mastercard, Debit / Credit / Electron, American Express

Mobiilimaksaminen: Mobile Pay, Pivo, Siirto

Lasku- ja osamaksu: Alisa Yrityslasku, Walley, Walley lasku/ osamaksu, Jousto lasku/osamaksu

Tarvitsetko apua?