BääBää®️ Lampaantaljat


Tarjoamme kaikille taljoille ilmaisen toimituksen! 

Kaikki taljamme on kuvattu ja mitattu erikseen, eli tilaat juuri sen taljan jonka kuvassa näet.

Voit valita ostoskoriisi useita samankaltaisia taljoja. Näet verkkokauppamme jokaisen taljan kohdalla sen yksilölliset mitat ja tiedon karvan tyypistä ja pituudesta.

Löydät meiltä myös super isot ja muhkeat XXL- lampaantaljat!BääBää®️ Lampaantaljat


BääBää Lampaantalja Valkoinen XXL

Iso ja pehmeä lampaantalja.  Tämä talja on luonnollinen, ei värjätty. Taljan väritys on luonnon valkoinen.  Taljan Pituus x Leveys: 125 cm x 65 cm Karvan pituus: 5 - 9 cm Karvan laatu: Puolipitkä, Vähäistä kiharaa, Muhkea, Pehmeä Karvan väri: Luonnollinen, Valkoinen Aito lampaantalja Antibakteerinen Erinomaiset lämpöominaisuudet Hyvä kosteuden suodatuskyky Helppohoitoinen Kaunis ja monikäyttöinen sisustuselementti Mukava istuin- ja makuualusta Jokainen taljamme on erikseen kuvattu ja mitattu. Tilaat siis juuri sen taljan jonka kuvassa näet. Taljojemme pituus on mitattu aina alhaalta ylös ristiin, ja leveys on mitattu taljan leveimmästä kohdasta keskeltä. Mitat ovat suuntaa-antavia, pienet heitot ovat mahdollisia. Tutustu lampaantaljan hoito-oppaaseemme .

189,90 €

BääBää Lampaantalja Oranssi-Valkoinen XL

Iso ja muhkea lampaantalja.  Tämä talja on värjätty. Taljan väritys on valkoinen pohjaväri ja karvojen päät on värjätty oranssin sävyiseksi. Taljan Pituus x Leveys: 120 cm x 60 cm Karvan pituus: 5 - 8 cm Karvan laatu: Värjätty, Lyhyehkö, Vähäistä kiharaa, Pehmeä, Muhkea Karvan väri: Valkoinen pohjaväri, oranssiksi värjätyt karvan päät, Ginger Aito lampaantalja Antibakteerinen Erinomaiset lämpöominaisuudet Hyvä kosteuden suodatuskyky Helppohoitoinen Kaunis ja monikäyttöinen sisustuselementti Mukava istuin- ja makuualusta Jokainen taljamme on erikseen kuvattu ja mitattu. Tilaat siis juuri sen taljan jonka kuvassa näet. Taljojemme pituus on mitattu aina alhaalta ylös ristiin, ja leveys on mitattu taljan leveimmästä kohdasta keskeltä. Mitat ovat suuntaa-antavia, pienet heitot ovat mahdollisia. Tutustu lampaantaljan hoito-oppaaseemme .

179,90 €

BääBää Lampaantalja Luonnonvaalea luonnollisilla merkeillä XXL

Iso ja pehmeä Lampaantalja.  Tämä talja on luonnollinen, ei värjätty. Taljan väritys luonnonvaalea, vähäisillä luonnollisilla merkeillä. Taljan Pituus x Leveys: 140 cm x 60 cm Karvan pituus: 10 - 13 cm Karvan laatu: Pitkähkö, Puolikihara, Muhkea, Pehmeä Karvan väri: Vaalea, Luonnonvalkoinen, Laikukas Aito lampaantalja Antibakteerinen Erinomaiset lämpöominaisuudet Hyvä kosteuden suodatuskyky Helppohoitoinen Kaunis ja monikäyttöinen sisustuselementti Mukava istuin- ja makuualusta Jokainen taljamme on erikseen kuvattu ja mitattu. Tilaat siis juuri sen taljan jonka kuvassa näet. Taljojemme pituus on mitattu aina alhaalta ylös ristiin, ja leveys on mitattu taljan leveimmästä kohdasta keskeltä. Mitat ovat suuntaa-antavia, pienet heitot ovat mahdollisia. Tutustu lampaantaljan hoito-oppaaseemme .

159,90 € 189,90 €

BääBää Lampaantalja Ruskea Valkoisilla merkeillä XL

Iso ja pehmeä lampaantalja.  Tämä talja on luonnollinen, ei värjätty. Taljan väritys on tumman ruskea, valkoisilla pilkuilla. Taljan Pituus x Leveys: 120 cm x 70 cm Karvan pituus: 10 - 12 cm Karvan laatu: Pitkähkö, Suora, Sileä, Pehmeä Karvan väri: Ruskea, Tumma, Syvä, Laikukas Aito lampaantalja Antibakteerinen Erinomaiset lämpöominaisuudet Hyvä kosteuden suodatuskyky Helppohoitoinen Kaunis ja monikäyttöinen sisustuselementti Mukava istuin- ja makuualusta Jokainen taljamme on erikseen kuvattu ja mitattu. Tilaat siis juuri sen taljan jonka kuvassa näet. Taljojemme pituus on mitattu aina alhaalta ylös ristiin, ja leveys on mitattu taljan leveimmästä kohdasta keskeltä. Mitat ovat suuntaa-antavia, pienet heitot ovat mahdollisia. Tutustu lampaantaljan hoito-oppaaseemme .

149,90 € 179,90 €

BääBää Lampaantalja Vaaleanruskea XL

Iso ja sileä lampaantalja.  Tämä talja on luonnollinen, ei värjätty. Taljan väri on vivahteikas ja vaaleanruskea. Taljan Pituus x Leveys: 115 cm x 70 cm Karvan pituus: 3 - 5 cm Karvan laatu: Lyhyt, Suora, Pehmeä, Sileä Karvan väri: Vaalean ruskea, Ruskea Aito lampaantalja Antibakteerinen Erinomaiset lämpöominaisuudet Hyvä kosteuden suodatuskyky Helppohoitoinen Kaunis ja monikäyttöinen sisustuselementti Mukava istuin- ja makuualusta Jokainen taljamme on erikseen kuvattu ja mitattu. Tilaat siis juuri sen taljan jonka kuvassa näet. Taljojemme pituus on mitattu aina alhaalta ylös ristiin, ja leveys on mitattu taljan leveimmästä kohdasta keskeltä. Mitat ovat suuntaa-antavia, pienet heitot ovat mahdollisia. Tutustu lampaantaljan hoito-oppaaseemme .

164,90 €

BääBää Lampaantalja Valko-Harmaa XL

Iso ja muhkea lampaantalja.  Tämä talja on värjätty. Taljan väritys on valkoinen pohjaväri, ja karvojen päät on värjätty tumman harmaaksi. Taljan Pituus x Leveys: 120 cm x 70 cm Karvan pituus: 4 - 6 cm Karvan laatu: Värjätty, Lyhyehkö, Vähäistä kiharaa, Pehmeä, Muhkea Karvan väri: Valkoinen pohjaväri, tumman harmaat karvan päät Aito lampaantalja Antibakteerinen Erinomaiset lämpöominaisuudet Hyvä kosteuden suodatuskyky Helppohoitoinen Kaunis ja monikäyttöinen sisustuselementti Mukava istuin- ja makuualusta Jokainen taljamme on erikseen kuvattu ja mitattu. Tilaat siis juuri sen taljan jonka kuvassa näet. Taljojemme pituus on mitattu aina alhaalta ylös ristiin, ja leveys on mitattu taljan leveimmästä kohdasta keskeltä. Mitat ovat suuntaa-antavia, pienet heitot ovat mahdollisia. Tutustu lampaantaljan hoito-oppaaseemme .

179,90 €

BääBää Lampaantalja Ruskea Valkotäpläisillä merkeillä XL

Iso ja pehmeä lampaantalja.  Tämä talja on luonnollinen, ei värjätty. Taljan väritys on lämpimän ruskea, valkopilkkuisilla läiskillä. Taljan Pituus x Leveys: 120 cm x 70 cm Karvan pituus: 3 - 5 cm Karvan laatu: Lyhyt, Suora, Sileä, Pehmeä Karvan väri: Ruskea, Lämmin, Suklaa, Laikukas Aito lampaantalja Antibakteerinen Erinomaiset lämpöominaisuudet Hyvä kosteuden suodatuskyky Helppohoitoinen Kaunis ja monikäyttöinen sisustuselementti Mukava istuin- ja makuualusta Jokainen taljamme on erikseen kuvattu ja mitattu. Tilaat siis juuri sen taljan jonka kuvassa näet. Taljojemme pituus on mitattu aina alhaalta ylös ristiin, ja leveys on mitattu taljan leveimmästä kohdasta keskeltä. Mitat ovat suuntaa-antavia, pienet heitot ovat mahdollisia. Tutustu lampaantaljan hoito-oppaaseemme .

179,90 €

BääBää Lampaantalja Lämmin Tummanruskea XL

Iso ja muhkea lampaantalja.  Tämä talja on luonnollinen, ei värjätty. Taljan väri on vivahteikas ja lämmin ruskea. Taljan Pituus x Leveys: 120 cm x 65 cm Karvan pituus: 5 - 9 cm Karvan laatu: Puolipitkä, Pientä kiharaa, Muhkea, Pehmeä Karvan väri: Tummanruskea, Suklaa, Vivahteikas, Lämmin Aito lampaantalja Antibakteerinen Erinomaiset lämpöominaisuudet Hyvä kosteuden suodatuskyky Helppohoitoinen Kaunis ja monikäyttöinen sisustuselementti Mukava istuin- ja makuualusta Jokainen taljamme on erikseen kuvattu ja mitattu. Tilaat siis juuri sen taljan jonka kuvassa näet. Taljojemme pituus on mitattu aina alhaalta ylös ristiin, ja leveys on mitattu taljan leveimmästä kohdasta keskeltä. Mitat ovat suuntaa-antavia, pienet heitot ovat mahdollisia. Tutustu lampaantaljan hoito-oppaaseemme .

149,90 € 179,90 €

BääBää Lampaantalja Vaaleanruskea / Monisävyinen XL

Super pehmeä ja iso lampaantalja. Tämä talja on luonnollinen, ei värjätty. Väritys on luonnonvaalea, sisältäen erilaisia vaalean sävyjä. Jaloissa tummat merkit. Taljan Pituus x Leveys: 115 cm x 70 cm Karvan pituus: 3 - 5 cm Karvan laatu: Lyhyt, Suora, Silkkinen, Pehmeä Karvan väri : Luonnollinen, Vaalea, Beige, Kerma, Hiekka, Ruskea Aito lampaantalja Antibakteerinen Erinomaiset lämpöominaisuudet Hyvä kosteuden suodatuskyky Helppohoitoinen Kaunis ja monikäyttöinen sisustuselementti Mukava istuin- ja makuualusta Jokainen taljamme on erikseen kuvattu ja mitattu. Tilaat siis juuri sen taljan jonka kuvassa näet. Taljojemme pituus on mitattu aina alhaalta ylös ristiin, ja leveys on mitattu taljan leveimmästä kohdasta keskeltä. Mitat ovat suuntaa-antavia, pienet heitot ovat mahdollisia. Tutustu lampaantaljan hoito-oppaaseemme

164,90 €

BääBää Lampaantalja Luonnonvaalea Täplällä XL

Super iso ja muhkea lampaantalja. Tämä talja on luonnollinen, ei värjätty. Väritys on luonnonvaalea yhdellä karamellin ruskealla läiskällä selässä, ja pienellä ruskealla merkillä toisessa jalassa. Taljan Pituus x Leveys: 120 cm x 65 cm Karvan pituus: 10 - 15 cm Karvan laatu: Puolipitkä, Vähäistä kiharaa, Muhkea, Pehmeä Karvan väri: Luonnollinen, Vaalea, Ruskea läiskä Aito lampaantalja Antibakteerinen Erinomaiset lämpöominaisuudet Hyvä kosteuden suodatuskyky Helppohoitoinen Kaunis ja monikäyttöinen sisustuselementti Mukava istuin- ja makuualusta Jokainen taljamme on erikseen kuvattu ja mitattu. Tilaat siis juuri sen taljan jonka kuvassa näet. Taljojemme pituus on mitattu aina alhaalta ylös ristiin, ja leveys on mitattu taljan leveimmästä kohdasta keskeltä. Mitat ovat suuntaa-antavia, pienet heitot ovat mahdollisia. Tutustu lampaantaljan hoito-oppaaseemme .

149,90 € 179,90 €  Aidon lampaantaljan ominaisuudet

  Tiesitkö että aito lampaantalja on hypoallergeeninen ja antibakteerinen tuote. 

  Sen ei pitäisi aiheuttaa herkkyyttä ja se pystyy pitämään itse itsensä puhtaana, näin ollen vaatien vähäistä hoitoa. Lisäksi lampaantalja tuo sisustukseen lämpöä sekä ylellisyyttä.

  Lampaantaljat ovat mukavan pehmeitä ja niillä on erinomaiset lämmöneristysominaisuudet. Lampaantalja pystyy myös suodattamaan tehokkaasti kosteutta, mikä tekee siitä loistavan valinnan moneen eri käyttötarkoitukseen ja tekee siitä varmasti mukavan valinnan makuu- tai istuinalustan miltein mihin vain.

  Käyttökohde esimerkkejä 

 • Sisustamiseen sisätiloissa, sohvalle, nojatuolille, lattialle, seinälle
 • Lemmikille, makuualusta kotiin, autoon, matkailuautoon, mökille
 • Lapselle ja vauvalle, vaunuihin, kotiin, pulkkaan
 • Vanhuksille, pyörätuoliin, sänkyyn, autoon, tuoliin, sohvalle
 • Ulkotiloissa, katetulle terassille, parvekkeelle, kotaan, laavuun, pihasaunaan, autoon, veneeseen, matkailuautoon
 • Käsitöiden ja erilaisten tuotteiden valmistusmateriaalina
 • ❄️ Erinomaiset lämpöominaisuudet

  💦 Hyvä kosteuden suodatuskyky

  🌀 Hypoallergeeninen ja antibakteerinen

  ♻️ Ekologinen tuote

  💎 Kestävä, pehmeä ja uniikki

  🔥 Paloa hidastava materiaali

  🆘 Voi auttaa kipuihin


  Tilaa asiakaskirjeemme ja katso etukoodi verkkokauppaamme!

  Lue uutuuksista ensimmäisten joukossa ja vastaanota asiakasetuja! -10% etukoodi on voimassa heti.*


  *Sähköpostin rekisteröinnillä saat extra-alennuksia ja tietoa uusista tuotteistamme ennen muita. 

  Voit perua viestien vastaanottamisen koska tahansa, etukoodin katsominen ei velvoita sinua mihinkään.

  Haluatko kysyä jotain?