BääBää®️

Something Comfy 💜 

BääBää®️ Suomalainen yritys hyvällä asialla 🇫🇮


Yrittäjäpari Petra & Marina
Yrittäjäpari Petra & Marina


Keitä me olemme

Ostamalla verkkokaupastamme, tuet kotimaista yritystä. BääBää on 100% suomalainen verkkokauppa sekä rekisteröity tavaramerkki, jonka omistaa Poro Garage Oy. Toiminnan kulissien takana toimii yrittäjäpari Marina & Petra.

Meillä molemmilla on ammattiura urheilun saralla takana, ja meille molemmille on aina ollut ensisijaisen tärkeää, että vaatteet ja asusteet, joita itse käytämme, ovat mukavia ja sopivat aktiiviseen elämäntyyliimme.

Perhepiiristämme löytyy kokemusta villatuotteiden saralta, joka tuki päätöstämme omasta tuotemerkistä, joka sopisi aktiiviliikkujille, sekä ihmisille, jotka kaipaavat vaatteiltaan hieman enemmän.

Tästä heräsi inspiraatio BääBää:n villa-asuste ja villavaate-tuotelinjasta, jota on tarkoitus kasvattaa lähitulevaisuudessa myös vaatteisiin.

BääBää:n tarina on alkanut 8 / 2023, jolloin teimme ensimmäiset Pop-Up promootiomme ja verkkokauppamme aloitti toimintansa 11 / 2023.

Asiakaspalaute on ollut niin positiivista, että olemme uskaltautuneet hypätä täyspäiväisesti BääBää:n matkaan. Logistinen varastomme sijaitsee tällä hetkellä Pääkaupunkiseudulla, Siuntiossa.

Verkkokauppamme palvelee sinua vuoden jokaisena päivänä, tämän lisäksi voit tutustua meihin, sekä tuotteisiimme Pop-Up Shopissamme.

Tervetuloa seuraamaan matkaamme!


Mitä teemme

BääBää:n tuotteet keskittyvät laadukkaisiin villa-asusteisiin ja lähituleivaisuudessa myös vaatteisiin.

Haluamme tuoda markkinoille yksilöllisiä tuotteita, jotka ovat ajattomia ja käytettäväksi tarkoitettuja.  Sen lisäksi että tuotteemme näyttävät ja tuntuvat hyvältä, meille on tärkeää, että tuotteemme kätkevät sisäänsä huippuluokan käyttöominaisuuksilla.

Emme halua keskittyä pelkkien muotitrendien seuraamiseen, vaan panostamme tuotekehittelyssämme aitoihin luonnonmateriaaleihin, jotta tuotteillamme on huippuominaisuuksia sekä ne kestävät käytössäsi pitkään. 

Verkkokauppamme palvelee sinua vuoden jokaisena päivänä, tämän lisäksi voit tutustua meihin, sekä tuotteisiimme Pop-Up tapahtumissa

Mikäli haluat kysyä jotain tuotteistamme, otathan rohkeasti yhteyttä meihin. BääBää 💜 Luonto 

Olemme ylpeitä siitä, että tuotteemme on suunniteltu käytettäväksi luontoa rasittamatta.

Toimintamme perustuu ympäristöystävällisiin valintoihin ja keskitymme kestäviin arvoihin tuotekehittelyssämme sekä yritystoiminnassamme. 

Haemme inspiraatiomme uusiutuvista luonnonmateriaaleista sekä tarpeesta luoda jotain, jossa yhdistyvät käytäntö ja luonnonläheisyys.

Valitsemme niin tuote- kuin lähetyspakkauksiimme luontoystävällisiä vaihtoehtoja. 


BääBää®️ // Poro Garage Oy

Y-tunnus 3152600-5  

WhatsApp:

+358505518778

Sähköposti:

info@baabaa.fi

Facebook:

BääBää

Instagram: 

baabaa_finland

Tervetuloa Pop-Up Shoppiimme!