BääBää®️ Villasukat


Aidoista luonnonkuiduista valmistetut sukkamme pitävät jalkasi lämpiminä ja raikkaina


Piristettä pimeneviin päiviin BääBää®️ villasukilla!


BääBää Villasukat Kettu koko 36 - 39

BääBää®️ Kettu - villasukka  ||  Ihanan pehmoinen ja lämmin jalassa .  Näissä villasukissa on harmaa väritys, jota piristää värikäs kuviointi, sekä yksityiskohtainen istuva kettu. Villasukkamme on valmistettu erittäin pehmeästä lampaanvillasta, sen ei pitäisi siis kutitella käyttäjäänsä. BääBää Ukraine- malliston villasukat valmistetaan Ukrainassa, heidän vankkaa osaamistaan ja perinteitään kunnioittaen. BääBää villasukat soveltuvat niin aktiviteetteihin kuin kotioloiluun! Valmistettu hienosta lampaanvillasta Todella pehmeä Lämmin ja hengittävä Torjuu epämiellyttäviä hajuja Kestävä, joustava ja hyvin palautuva Pesu max. 30 asteessa Katso alempaa apua koon valintaan Materiaali: Lampaanvilla 90% Lycra 5% Nylon 5% Valmistusmaa: Ukraina Katso alempaa tämän tuotteen pesuohjeet. Tutustu myös villatuotteiden hoito-ohjeisiimme .

34,90 €

BääBää Villasukat Kisut koko 39 - 42

BääBää®️ Kisut - villasukka  ||  Ihanan pehmoinen ja lämmin jalassa.  Näissä villasukissa on kirkkaan punainen väritys, jota piristävät kauniit kuviot ja kaksi kissaa kuutamolla. Villasukkamme on valmistettu erittäin pehmeästä lampaanvillasta, sen ei pitäisi siis kutitella käyttäjäänsä. BääBää Ukraine- malliston villasukat valmistetaan Ukrainassa, heidän vankkaa osaamistaan ja perinteitään kunnioittaen. BääBää villasukat soveltuvat niin aktiviteetteihin kuin kotioloiluun! Valmistettu hienosta lampaanvillasta Todella pehmeä Lämmin ja hengittävä Torjuu epämiellyttäviä hajuja Kestävä, joustava ja hyvin palautuva Pesu max. 30 asteessa Katso alempaa apua koon valintaan Materiaali: Lampaanvilla 90% Lycra 5% Nylon 5% Valmistusmaa: Ukraina Katso alempaa tämän tuotteen pesuohjeet. Tutustu myös villatuotteiden hoito-ohjeisiimme .

34,90 €

BääBää Villasukat Leppäkerttu koko 40 - 43

BääBää®️ Leppäkerttu - villasukka  ||  Ihanan pehmoinen ja lämmin jalassa.  Näissä villasukissa on valkoinen väritys, jonka täyttää värikkäät punaiset leppäkertut ja kukkaset. Villasukkamme on valmistettu erittäin pehmeästä lampaanvillasta, sen ei pitäisi siis kutitella käyttäjäänsä. BääBää Ukraine- malliston villasukat valmistetaan Ukrainassa, heidän vankkaa osaamistaan ja perinteitään kunnioittaen. BääBää villasukat soveltuvat niin aktiviteetteihin kuin kotioloiluun! Valmistettu hienosta lampaanvillasta Todella pehmeä Lämmin ja hengittävä Torjuu epämiellyttäviä hajuja Kestävä, joustava ja hyvin palautuva Pesu max. 30 asteessa Katso alempaa apua koon valintaan Materiaali: Lampaanvilla 90% Lycra 5% Nylon 5% Valmistusmaa: Ukraina Katso alempaa tämän tuotteen pesuohjeet. Tutustu myös villatuotteiden hoito-ohjeisiimme .

34,90 €


  Villa on ihmemateriaali


  Aidolla luonnonvillalla on äärimmäisen hyvät käyttöominaisuudet. Sehän pitää myös eläimen kuivana ja lämpimänä ympäri vuoden vaihtelevissa olosuhteissa. 

  Lampaanvillalla on hyvät lämmöneristysominaisuudet, sekä se on erittäin hengittävä materiaali, joka pystyy hankkiutumaan tehokkaasti kosteudesta eroon.

  Lisäksi sen hypoallergeeniset ja antibakteeriset ominaisuudet tekevät villatuotteista helppohoitoisia. Se siis pystyy torjumaan epämiellyttäviä hajuja ja sillä on kyky puhdistaa itse itseään.

   Aito luonnonvilla hakee vertaistaan ominaisuuksiensa vuoksi niin vaatteissa, asusteissa, kuin kodin sisustamisessa.
  ✔️ Ilmainen 14 päivän palautusoikeus     

  ✔️ Nopea 2-4 arkipäivän toimitus

  ✔️ Monipuoliset ja turvalliset maksutavat

  ✔️ Ilmainen toimitus yli 85€ tilauksiin

  ♻️ Ekologinen tuote uusiutuvista luonnonmateriaaleista

  🇫🇮 Suomalainen tavaramerkki  Vinkkejä villasukan oikean koon valintaan:

  Villasukkiamme saa eri kokoisina, koot joille villasukka sopii parhaiten on ilmoitettu tuotepakkauksissamme, sekä verkkokaupassa tuotteiden yhteydessä.

  Mikäli suosit väljää oloilu sukkaa, tai mihin mahtuu esimerkiksi ohuempi sukka sisälle, suosittelemme, että valitset koon johon mahtuu oman kokosi lisäksi hieman isommatkin jalat.

  Mikäli pidät napakammasta villasukasta, valitse koko, jossa on suositeltuna oma kokosi ja pienempiä kokoja.

  Villasukkamme ovat mukavat käytössä, koska ne joustavat hyvin. Joustavuutensa ansiosta myös koon valinta on suhteellisen stressitöntä.  


  Tilaa asiakaskirjeemme ja katso etukoodi verkkokauppaamme!

  Lue uutuuksista ensimmäisten joukossa ja vastaanota asiakasetuja! -10% etukoodi on voimassa heti.*

  *Sähköpostin rekisteröinnillä saat extra-alennuksia ja tietoa uusista tuotteistamme ennen muita. 

  Voit perua viestien vastaanottamisen koska tahansa, etukoodin katsominen ei velvoita sinua mihinkään.

  Haluatko kysyä jotain?